Specials.

Onder de noemer van specicale machines behoren eveneens de ombouw van bestaande machines welk een nieuw leven dienen te krijgen  voor aangepaste producten en / of verpakkingsvormen.

 

Ontwikkelen van grijperkoppen aangepast aan nieuwe producten en te integreren in bestaande machines. Veelal worden ook een opwardering van de sturing gelijktijdig onder handen genomen.

Tot de specials behoren de machines die niet als standaard bestaan.  Deze machines worden specifiek voor de toepassing ontworpen.

extra lange producten automatsch in gepakt incl hoeken plaatsen en verlijmen.
Kartoneren

In bepaalde situaties is de meest geschikte verpakkingsmachine een combinatie van bestaande technieken toegepast bij standard machines.  Door de combinatie van diverse gekende principes & technieken ontstaat een specifieke machine die aan alle vereisten voldoet.

Egg packer - 30 eggs /tray
Eier tray belader - 30 eiren/tray

Voor het transport veilig verpakken van trays met eieren werd een special machine gebouwd. Daar de standard eier-trays heel strak dienen te worden verpakt in Amerikaanse vouwdozen  veelal voor cargo transport, is dit een heel arbeidsintensieve klus.

Met de special ontwikkelde machine worden tot 2000 eieren/min  verpakt.

De machine is instelbaar naar diverse doosafmetingen. (KOH , KHOZ ..... ) 

Het sluiten kan met tape of hotmelt worden aangeboden.

 

Egg packer eier /  verpakkingsmachine
Combi packer / sluiter

Wat zoek je ?

Contact: (link)

EUREKA SOLUTIONS b.v.b.a.

P.H. Spaakstraat 17

9600 Ronse

Belgium.

Tel: 0032 (0)55 20.80.21

info@eureka-solutions.be

BTW/VAT: BE479.950.258

Eureka webdesign